Wax One

Fájdalommentes gyantázás

A bársonyosan puha bőrért

Számtalan szőrtelenítési megoldás van már, amely fájdalommentes, kényelmes. Olyan azonban, amellyel az eredmény a gyantázáshoz hasonlítható, annak kellemetlen hatásai nélkül, eddig hiányzott a palettáról. Eddig! Megérkezett szalonunkba a WAX:ONE, amellyel hosszantartó, fájdalommentes és bársonyosan sima bőrrel ajándékozhatlak meg Téged!

Próbáld ki te magad is a WAX:ONE forradalmian új termékét!
Allergiára hajlamos bőröd is fellélegezhet, mivel nincs benne fenyőgyanta, ami sokaknál kiváltja a kellemetlen tüneteket.

WAX:ONE

forradalmian új gyantázási technológia

A gyantázás mára már nem egy fájdalmas szolgáltatás. A wax:one szőrtelenítés kellemes érzés akár még intim területeken is! A wax:one nem tartalmaz fenyőgyantát, ezért nem gyanta, hanem wax.

Rendkívül rugalmas, alacsony hőmérsékleten is használható speciális anyag, mely nem ragad a bőrre. A wax:one clean előkezelővel megtisztítjuk a felületet, majd a wax:one smooth olaj garantálja, hogy a bőr puha lesz és nem ragad rá a wax. Így lehúzáskor a bőr nem sérül, csak a szőrszálaktól szabadulunk meg teljesen. Nincs több benőtt szőrszál, gyulladás – és a fájdalom is minimális. Az eredmény a gyors grépfrút és kivi illatú, gyöngyház kék kezelést követően sima, puha, bársonyos bőr. Ez a wax:one élmény.

A gyantázás folyamata

wax:one clean

A wax:one három lépéses rendszerének első eleme. Az antibakteriális teafa kivonatot tartalmazó olaj előkészíti a waxoláshoz a bőrt. A wax:one Hot wax és Strip wax használata esetén egyaránt ez az első lépés a bőr előkészítéséhez.

wax:one smooth

Védőréteget képez a bőrön, így a wax letépésekor a bőr hámrétege nem sérül, ugyanakkor a puha bőrből könnyebben eltávolítható a szőr. A wax:one smooth egy aloe vera és levendula ápoló olaj, amely akár wax előtt és után is használható. Ápoló és bőrnyugtató hatású. Ez a termék elengedhetetlen ahhoz, hogy a wax:one Hot wax valóban fájdalommentes legyen. 

wax:one Hot wax

Frissítő grépfrút és kivi illatú, prémium minőségű, gyanta mentes wax, amely alacsony hőmérsékleten tökéletes eredményt kínál  érzékeny bőrre is. A granulátum gyorsan felmelegszik a wax:one melegítőben. Minden érzékeny és intim terület kezeléshez fájdalommentes megoldást biztosít! Lehúzócsík nélkül kell használni, alacsony hőmérsékleten, így nem irritálja a bőrt.

Miért más

a wax:one?

Azért, mert:

Egyszerű megoldás

egyszerű megoldás

Mivel hot wax és strip wax is választható a különböző területekre, így mindig megtaláljuk számodra a legmegfelelőbb megoldást minden szőrtípus hihetetlen gyors eltávolítására.

Prémium minőség

Prémium minőség

A wax:one egy brit székhelyű és gyártású professzionális wax márka, amely a minőség és a prémium szolgáltatás elkötelezett híve. Professzionális csapattal együtt fejlesztve, a csapat és a márkanév mögött évtizedeken átívelő szépségipari tapasztalattal rendelkezik.

Gyors és hatékony

Gyors és hatékony

Szuper gyorsan olvad és szuper gyorsan felkenhető, a wax pár másodperc alatt felvihető, így csökkentve a kezelés időtartamát. A szőr tövére tapad, ami tiszta, gyors és kényelmes eltávolítást eredményez.

Rugalmas

Rugalmas

A wax követi a test vonalát és nem válik törékennyé, így csökkenti a szőrbenövés kockázatát és sokkal kellemesebb élményt biztosít.

Érzékeny bőrre is

Érzékeny bőrön is használható

Az alacsony hőmérséklet és a gyantamentes összetétel miatt kiváló választás az érzékeny bőrű vendégek számára.

Szeretnél bejelentkezni?