Keszler Tóthová Gabriela

Kozmetikus, Pro divatsminkes

Sminkes tanulmányaimat Budapesten végeztem Pál Adrienn smink iskolájában a New School of Makeup-ban. Frissen végzett kozmetikusként célom, VAGHEGGI Beauty Specialistává képezni magam.

Több évvel ezelőtt megfogalmazódott bennem, hogy a szépségiparban szeretnék tevékenykedni. Ehhez rengeteg időre és energiára van szükség a tanulás pedig szüntelen.

Jó dolog mindig újat tanulni, ezért fontosnak tartom a különböző továbbképzéseken való részvételt.

A szépségipar rohamosan fejlődik, újabbnál-újabb trendek, termékek jelennek meg a piacon, ezért lépést kell tartani. 

A vendégeimnek a lehető legjobbat szeretném nyújtani, ezért rendszeresen látogatok workshopokat, továbbképzéseket.

Hosszú időn át kerestem a megfelelő helyet, az elképzelések is mások voltak, aztán letisztultak bennem a gondolatok, a tervek és a hogyan kérdése a megvalósításban.

Mire 2019 tavaszán megtaláltam a kis ékszerdobozom tökéletes helyszínét.

A kialakítást érintő  gondolataimat pedig sok nagyszerű szakember, köztük a bátyám és tervező barátnőm, segített megvalósítani.

Egy olyan helyet álmodtam meg, ahol nyugalom van, kellemes komfortérzet, finom illatok, gyönyörű színek, rengeteg mosoly, kávé illat. Ahol kellemes beszélgetés mellett igyekszem vendégeim minden igényét és kényelmét kielégíteni, az esetleges kérdéseikre választ adni, a “problémáikra” pedig megoldást találni. 

Folyamatos bővülés van tervben, a szolgáltatásaim széleskörűek, ezért egészen a fiatal tini kortól az érett korosztályig várom szeretettel vendégeimet

Bőrápolásban, Lifting arcmasszázsban, Wax kezelésekben gondoltam férfi vendégeimre is.

Pár személyes infó rólam