Szempilla lifting

Hosszabb, íves pillák

Nyitott, elvarázsoló tekintet

A szempilla lifting Amerikában és Nyugat-Európában egy nagyon keresett szolgáltatás, mely Magyarországon még csak néhány helyen elérhető.

Az eljárás lényege, hogy a vendég saját pilláját emeljük meg és ívlejük. A tőtől emelt pilla optikailag nyitja a szemet, a szemöldök irányában történő ívelés hosszabbnak mutatja a szempillákat.

A liftingezett pilla spirálozható, olajos szemfesték eltávolítóval is tisztítható, nem árt neki a víz és a gőz. Az általunk használt balzsam még ápolja, fényesebbé is teszi a saját szempillákat.

Miben más a szempilla lifting

Szempilla lifting tartóssága:

Tartóssága 4-6 hét.

Mennyi ideig tart az elkészítése?

A szempilla lifting nagyjából egy, másfél órát vesz igénybe, mialatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen fekszik.

Kinek ajánljuk?

Tanács

Közép-Európában először a Brit LashUs

A LASHUS egy új, professzionális, megbízható szempilla márka, amely az őszinteségre, becsületességre és hitelességre épít. Azért alapították, hogy minden nő varázslatosnak és mesésnek érezze magát.

Évtizedes tapasztalattal és professzionális szempilla termékek használatával, a LashUs alapítói valóban ismerik a szempillákat. Két évvel a kutatások és tesztelés, fejlesztés után büszkén mutatjuk be nektek az úttörő, és kímélő szempilla lifting kezelést. A szükségtelen kémiai anyagokat tartalmazó összetevők kihagyásával és a tartó erő tökéletesítésével a LashUs egy gyengéd, mégis tartós formulával rendelkezik.
A LashUs egyenletesen megemel, hosszabbít és dúsít, ezért a szempillák hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek minden kezelés alkalmával.
A LashUs kezelés után kinyílik a tekintet!

– Légy magabiztos!
– Légy gyönyörű!
– Légy része valami IGAZInak!
– Légy büszke, hogy a LashUs-t választottad

SOSEM UNALMAS

Az intenzív és sötét szempillalifting a természetes szempillából varázsol hosszabb, vastagabb és jobban látható szempillákat. A természetes szempillákat már a tövektől emeli, így ad extra tartást és hosszúságot. A kezelés befejezéséhez használható intenzív kékesfekete festék megadja a kezelésnek az extra LashUs hatást.

Szeretnél bejelentkezni?