Szemöldök styling

Szeretnél dús, és rendezett szemöldököt?

Már ez is lehetséges!

SZemöldök laminálás

Tartós szemöldök styling

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb hatású és tartósabb szemöldökök, akár 8 héten át! Az eljárásnak köszönhető, hogy a legkuszább szemöldököt is a “helyes“ irányba tudjuk rendezni.

Jelenleg ez a legtartósabb, nem tetoválás alapú szemöldök formázási eljárás, amivel hetekig tartó, fixált irányú szemöldököket biztosíthatunk vendégeink számára. Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, ami ma sok nő és egyre több férfi álma is.

Hogyan

történik az eljárás?

Az egész folyamat nagyjából 45-50 percet vesz igénybe és nagyon hasonló a szempilla liftinghez. Röviden összefoglalva, először a megtisztított szemöldökre felviszünk egy anyagot, amely megnyitja a szőrszálakat és így formázhatóvá válnak, majd a befésülés után egy fixáló anyaggal visszazárjuk a szerkezetüket.

Miután elkészült a mestermű, nem érheti víz vagy pára a szemöldököd 24 órán keresztül, így ha belevágnál, érdemes úgy tervezned, hogy nem aznap mész edzeni és a hajmosást se akkorra időzítsd.

BROW HENNA szemöldökfestés

Festés természetes hatóanyagokkal

A BROW HENNA szemöldökfestékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint a szálakon akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosítanak. Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez, így teljesen egyénre szabható.

A BEST BROWS PRO fejlesztői csapata külföldi szakemberekkel közreműködve alkotta meg a Brow Henna Tint szemöldökfestékeket, melyek alkalmazásához nincs szükség hozzáadott hidrogén-peroxidra és nem tartalmaz ammóniát, ezáltal a hagyományos szemöldökfestés remek természetesebb alternatíváját kínálja. Ajánlható a szemöldök színének felélénkítésére, hiányos szemöldök korrigálására és a kikopott szemöldöktetoválás frissítésére is. Használatával a mai, divatos púderes és az ombre hatású szemöldökök is könnyedén kivitelezhetők.

A tökéletes megjelenés érdekében a

két kezelés kombinálható!

ÁRAK

Szemöldök laminálás stylinggal

Szemöldök styling tartós henna festéssel

Szemöldök styling laminálással és henna festéssel