Szabo Kitti műkörömépítő

Szabó Kitti

Műkörömépítő

5 éve végeztem el a kézápoló-műkörőmépítő tanfolyamot, azóta pedig folyamatosan fejlesztem magam, illetve továbbképzésekre járok, hogy minèl jobb minőségű munkával kényeztethessem a vendégeimet. 

Azért döntöttem emellett a szakma mellett, mert itt kifejezhetem a kreativitásom, segíthetek megoldani bizonyos esztétikai gubancokat/ kivetnivalókat.

Az évek soràn megtapasztaltam, hogy egyre nagyobb igény van a természetes hatású körmök iránt. Szerencsére magam is az elegáns és letisztult stílust részesítem előnyben, így ezt a vonalat képviselem a munkám során is. Persze kihívásként veszem, ha valakinek a hangulatához, stílusához vagy egyéniségéhez megfelelően kell alkotnom valami kreatívat.

A szép és tartós körmök elkészítéséhez nem csak a megfelelő előkészítés és tapasztalat, de gondosság és odafigyelés is szükséges. Sem az időt, sem az anyagaimat, sem pedig az energiát nem sajnálom. Hiszen számomra az legfontosabb, hogy vendégeimnek minden alkalommal az általa megálmodott és számára tökéletes körmöt készítsem el.

Éppen ezért nálam nincs 1 óra alatt összedobott köröm. Mindig arra törekszem, hogy kizárólag minőségi munkát adjak ki a kezeim közül, és a Vendégeim is elégedetten távozzanak, majd megtisztelve bizalmukkal vissza is térjenek.