Kéz- és lábápolás

Kéz- és lábápolás, műkörömépítés

Elvarázsoló körmök

Allergiamentes

Műkörömépítés

Gyönyörű körmeimet a JEWERLYEN termékeivel készítem, mivel számomra a legfontosabb az egészség és a minőség. A Jewerlyen kifejlesztett egy olyan Base Gel-t (alap lakkot), amivel még az érzékeny vendégeimnek is tökéletes szolgáltatást tudok nyújtani.
 
Nemcsak az anyagoknak, de az applikációs technikáimnak is az a célja, hogy teljes mértékben elkerülhessük az allergiát és az irritációt.
 
A szalonba érkező vendégeinket elkényeztetjük. Egyszerre szépülhetnek és feltöltődhetnek egy finom frissítő ital vagy kávé mellett. A teret hangulatnak megfelelő Dotterra illóolajokkal töltjük meg.

Egy igazi különlegesség:

Kéz-Láb Spa

Mindennapi rohanó világunkban kezeinknek és lábainkak is szüksége van egy szösszenetnyi felfrissülésre, ápolásra. Ezért szolgáltatásimat bővítve hoztam egy kis Spa újdonságot. 
 
Illóolajos, bőrpuhító áztatás után egy különleges peelinget alkalmazva eltávolítjuk (radírozzuk) az elhalt hámsejteket. Majd egy kellemes, frissítő masszázzsal folytatódik a folyamat. Ezt követően szérumos pakolást helyezek fel, majd egy professzionális befejezőkrémet és körömágy olajat használok. 

Milyen típusú

Manikűr közül választhatsz?

Kézi manikűr

A klasszikus kézi manikűr a természetesen nem maradhat ki. Precíz munka, minőségi alapanyagokból a garantált elégedettség érdekében!

Gépi manikűr

A gépi manikűr előnye, hogy az agyagokat (műköröm alapanyag, gél lakk) nagyobb felületre tudjuk felvinni, mint normál esetben. Mindezek mellett a végeredmény is esztétikusabb és precízebb.

Japán manikűr

A japán manikűr egy méhviaszos kezelés, amely visszaadja a körmök ápoltságát, fényét és elősegíti az abban rejlő természetes tartós szépségét.

Francia manikűr

A francia manikűr egy olyan körömápolási- és festési módszer, amely a hétköznapi, és az elegánsabb viselettel is rendkívül jól mutat. Természetes, neutrális kinézete a visszafogott eleganciát képviseli.

Árak: